Reflektor

Spletni medij za kulturo in politiko

BETA

Kategorije/Rubrike:

kam?

Odzivi:

1x komentirano

Matic Ahačič · Wednesday, 22. October 2008 ob 19:47

Jutri, torej v četrtek 23.10.:

  • Ustavite se na predavanju o stripih v Ateljeju CLOBB v Škofji Loki. Iztok Sitar bo obiskovalce popeljal skozi zgodovino stripa, kako nastane strip in kako je izgledala njegova pot med umetniške stvaritve. Po predavanju boste lahko pod nadzorstvom predavatelja sami postali avtorji stripa.
  • V Kiberpipi projekcija črne komedije Mala prodajalna groze (Little shop of horrors) Rogerja Cormana. Zanimivost filma je, da je bil posnet v dveh dneh ter da je prosto dostopen; že ob začetku je bil film izdan kot javna last. Več o filmu na Kiberpipini strani

Petek, 24.10.:

  • AKD Izbruh organizira klubski večer Burn down Babylon, kjer bodo nastopili Killo Killo iz Srbije, Luna Morado in PCP Crew iz Hrvaške ter Haris Pilton iz Slovenije. Vstop je prost.
  • Če si bruc, zate v KŠŠ v petek pripravljajo svečano prireditev Brucovanje KŠŠ 2008: Za domovino s Patrio naprej!. Za bruce se začetek začne že ob 20h na Mestnem trgu, medtem ko se za ostale (študente in neštudente) žur začne ob 21h. Na koncertu bodo nastopili Pankrti in Yu-Rock band Opet. Karte so naprodaj v predprodaji v KŠŠju (člani KŠŠ po 6 EUR, ostali pa po 8), na dan koncerta pa bodo vstopnice na voljo na blagajni Rdeče ostrige po 10 EUR. KŠŠjevi bruci imajo zastonj.

Sobota, 25.10.:

  • AKD Izbruh organizira koncert britanskih hard core legend Discharge. Koncert se bo dogajal v dvorani Bazen od 22h dalje. Vstop si boste zagotovili z 10€. Mogoče bo kdo prišel na predskupini Srou pa letu iz Slovenije ter EU Arse iz Italije.

Nedelja, 26.10.:

  • Ljubitelji grozljivk se ustavite Pri Rdeči Ostrigi in si oglejte nekaj grozljivk. Organizatorji obljubljajo grozljivo, a udobno vzdušje.

Če veste za kakšen dogodek, ki bi se lahko pojavil v našem napovedniku, ste vabljeni, da pošljete email na:

reflektor (afna) reflektor.si

Odzivi na ta prispevek - 1x komentirano:

  1. Hm to je ve mamljivo.

Kaj pa ti misliš?

Ime (obvezno):

E-pošta (obvezno) - ne bo prikazana:

Domača stran:

Pri komentiranju lahko uporabiš naslednje XHTML oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reflektor je spletni medij vsaj za kulturo in ustvarjanje.

Reflektor smo vsaj Matic, Danaja, Andrej, Mojca, Maruša, ne nujno v takem vrstnem redu. Prijavi se

Pišemo o kulturnih produktih in o kulturi širše. Ustvarjamo tudi lastno kulturo v mnogo njenih oblikah.

Več informacij o Reflektorju je tule.

Glavni in odgovorni urednik:
Andrej Urbanc


| Reflektor in Facebook.


Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco
Creative Commons: Priznanje avtorstva-Nekomercialno 2.5 Slovenija.

Creative Commons License