Reflektor

Spletni medij za kulturo in politiko

BETA

Kategorije/Rubrike:

kam?

Odzivi:

Ni komentarjev

Matic Ahačič · Monday, 6. April 2009 ob 13:00

Teden bo ponudil variacije na različne tematike zato si vzemite časi za obisk vsaj enega dogodka.

 • V Kinu Dvor sta v ponedeljek na sporedu dve projekciji filmov: Britanski Kar-brez-skrbi, ki se bo vrtel ob 21:00 ter francosko govoreči dokumentarec Sabina, ki bo na voljo za vaš ogled ob 19:30.
 • Torek si lahko obarvate tehnološko z obiskom Kiberpipe in predavanja: Ali bo prehod internet omrežja na IPv6 enostaven?
 • Isti dan bo v kinu Dvor projekcija filma, ki je primeren tudi za otroke od 5 let, Deklica in lisica ob 17:30. Nato pa sledita tudi film Sabina (19:30) ter Kar-brez-skrbi (21:30)
 • Sreda, 8. april, nam bo postregla s predavanjem dr. Jožeta Pirjevca v Rdeči ostrigi. Predavanje z naslovom: Trst je naš! Boj Slovencev za morje (1848 – 1954) se bo začelo ob 20:30.
 • Kino Dvor bo v sredo dobil popolno ponovitev torkovega programa. Isti filmi, isti časi.
 • Da četrtek ne bo preveč dolgočasen, bodo zopet poskrbeli Pri Rdeči ostrigi z obiskom Mirana Potrča, ki bo spregovoril o trenutni politiki v Sloveniji.
 • Pogovorni dogodek, se bo zgodil tudi v Kiberpipi, kjer bodo v okviru VIP večerov gostili znanega in uspešnega slovenskega poslovneža Igorja Akrapoviča
 • Petek bo kot vedno primeren za odhod na vsaj en koncert: Izbruhov kulturni bazen bo v goste pripeljal srbski trubaški band Orkestar Bobana i Marka Markoviča. Vstopnina bo 15€. Za pokušino pa se odpravite na MySpace stran Orkestra.
 • S koncertom ter izdajo nove plošče nas bodo pogostili v Ostrigi. Založba Chill Pill 99, ki je pod okriljem Zavoda O, bo izdala prvenec škofjeloške skupine Angel`s perfect dream. Po medijski predstavitvi bo sledil tudi koncert izdajateljske skupine. Za predposlušanje si oglejte videospot in/ali se odpravite na bandovo MySpace stran.
 • Izbruhov bazen bo v soboto prostor za metalsko glasbo. Za žaganje bodo poskrbeli Vendetta, Shadow’s far, Mortal Factor ter Eruption. Dogajanje se bo začelo ob 20:00.
 • Ob 22:00 se bo začela v Rdeči Ostrigi elektronska zabava. Vrteli bodo Bizzy, Rayden, Langus, Habyani in Polanski

Kaj pa ti misliš?

Ime (obvezno):

E-pošta (obvezno) - ne bo prikazana:

Domača stran:

Pri komentiranju lahko uporabiš naslednje XHTML oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reflektor je spletni medij vsaj za kulturo in ustvarjanje.

Reflektor smo vsaj Matic, Danaja, Andrej, Mojca, Maruša, ne nujno v takem vrstnem redu. Prijavi se

Pišemo o kulturnih produktih in o kulturi širše. Ustvarjamo tudi lastno kulturo v mnogo njenih oblikah.

Več informacij o Reflektorju je tule.

Glavni in odgovorni urednik:
Andrej Urbanc


| Reflektor in Facebook.


Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco
Creative Commons: Priznanje avtorstva-Nekomercialno 2.5 Slovenija.

Creative Commons License