Reflektor

Spletni medij za kulturo in politiko

BETA

Kategorije/Rubrike:

Koledar dogodkov

Odzivi:

1x komentirano

Matic Ahačič · Friday, 17. April 2009 ob 15:16

Danes je petek in zopet je čas, da do konca vikenda zapustite dom.

 • Rdeča ostriga nas bo pogostila s palačinkami. Seveda pa nam ob njih ponujajo tudi poslastico drum’n bassa z duom DJ Vadrom ter MC Spexom. Slednji je frontman skupine Asian Dub Fundation obema pa bodo stali ob strani josste, mixel in guappo iz Vibe Department
 • V Izbruhovem bazenu (dvorana Bazen) se bo dogajal sedaj že skoraj tradicionalni žur Friday night fever: 80’s PARTY, kjer nam bodo glasbo vrteli HellFucker, GoCo in Tomzi. Če si želite nostalgije jo boste lahko podoživeli za ubogih 5€. Začetek je ob 21:00
 • Na skoraj istem mestu (klub Bazen) in ob istem času se bo dogajal Fuck your nationality fest. Za ceno 7€ boste lahko prisluhnili Bloody Phoenix, Mastic, Daily O.D. in Anti Kontra.
 • V novoodprtem klubu Jedro /C. v Medvodah bodo žagali The language of thought hypothesis s predskupinama By default ter God made Suicide.
 • Bolj filmsko navdahnjeni seveda ta vikend ne boste zapostavljeni. Kino dvor vam ob 17:00 ponuja projekcijo filmskega eseja Otroci , ob 19:30 bo na ogled film Lakota Steva McQueena, ob 21:30 pa se bo odrolal film Oče naš Christopherja Zalle.
 • Sobota prinaša gotovo najbolj pričakovan koncert leta v Kranju. Po dolgem premoru se vračajo Elvis Jackson. V okviru turneje, ki promovira novo ploščo bodo obiskali Izbruhov bazen. Za vstopnico pa boste plačali 10€.
 • V soboto in nedeljo bo v Jedru v Medvodah od 16:00 do 20:00. potekala delavnica klasične fotografije. Udeležba je brezplačna vendar je prijava obvezna. Prijavite se na emina@silo.net. Digitalce v smeti in hitro v temnico!
 • Kino Dvor bo ponudil, kar pet filmov. Prvi je že prjšni teden rolani Deklica in Lisica ob 15:00 nato sledi enak repertoar kot v petek t.j. Otroci, Lakota in Oče naš. Seveda se takrat filmski večer ne bo končal saj bo ob 23:30 na vrsti projekcija glasbenega dokumentarca Ekatarina Velika – Kot bi bilo nekoč.
 • V nedeljo bo v Rdeči ostrigi projekcija družbeno kritičnega dokumentarca, svetovno znanega Michaela Moora, Sicko.
 • Kino dvor pa bo v nedeljo ponudil projekcije Oče naš (11:00), Deklica in lisica (17:30), Otroci (19:30) ter ponovno Oče naš ob 21:30
 • Ne pozabite na nadaljevanje delavnice v Jedru

Fotografirajte filmske koncerte in preživite lep vikend.

Odzivi na ta prispevek - 1x komentirano:

 1. To, Aha, to! :)

Kaj pa ti misliš?

Ime (obvezno):

E-pošta (obvezno) - ne bo prikazana:

Domača stran:

Pri komentiranju lahko uporabiš naslednje XHTML oznake:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reflektor je spletni medij vsaj za kulturo in ustvarjanje.

Reflektor smo vsaj Matic, Danaja, Andrej, Mojca, Maruša, ne nujno v takem vrstnem redu. Prijavi se

Pišemo o kulturnih produktih in o kulturi širše. Ustvarjamo tudi lastno kulturo v mnogo njenih oblikah.

Več informacij o Reflektorju je tule.

Glavni in odgovorni urednik:
Andrej Urbanc


| Reflektor in Facebook.


Vsebina te spletne strani je zaščitena z licenco
Creative Commons: Priznanje avtorstva-Nekomercialno 2.5 Slovenija.

Creative Commons License